Mijn idee

En toen wist ik het….. Ik ga een bedrijf opzetten dat persoonlijk begeleide dagtrips / uitjes gaat organiseren voor deze groep mensen.

Hoe kwam ik op het idee…..

Maar ze willen er ook graag een keer op uit. Met de auto naar het bos, een bezoek aan hun geboorteplaats, naar een leuke plaats om te winkelen en gezellig iets drinken op een terras. Familie opzoeken, naar een museum / schouwburg. Of lekker naar het strand. Iedereen wil er gewoon bij horen. Deel kunnen uit maken van deze maatschappij. Ik heb verschillende mensen gevraagd wat ze van mijn idee vonden. Het resultaat kon ik in hun ogen en aan hun mimiek al zien. De ogen begonnen te stralen en er kwam een brede lach op het gezicht. Hun mantelzorgers hebben daar niet altijd de tijd voor en mijn idee was geboren ……

Wat ga ik doen….

Iedereen kan zich inschrijven voor een uitje / dagtrip d.m.v. een telefoontje, of via deze website waar voldoende ideeën op staan. We bespreken de plannen, ook eigen ideeën zijn uiteraard welkom, en ik reken ze voor wat dit uitje kost. Daarna plannen we een datum. En de voorpret kan beginnen!