Gewoon doen…..!

Gewoon doen…..!

Poe poe, ik zit nu al een hele week thuis! Geen visite gehad, iedereen heeft het te druk met zichzelf. Dit overkomt veel mensen denk ik dan maar. Maar dan lees ik iets van ‘met Peter op Stap’. Wat een leuk idee is dat. Na het artikel nog eens gelezen te hebben denk ik dat het te duur voor mij is…Maar het laat mij niet los. Ik zie een telefoonnummer staan en bel. Direct wordt er opgenomen door Peter. Ik vertel wat ik graag zou willen gaan doen en Peter gaat hiermee aan de slag. Hij belt snel terug met een leuk idee. De kosten vallen ook reuze mee. Ja voor wie zou ik nog moeten sparen…. denk ik! Ik bel Peter op, en we plannen een dagje weg. Ik zet het op de kalender en de voorpret kan beginnen.’

Lekker de natuur in.

Zit je veel thuis en lijkt het je weer leuk om een boswandeling te maken dan gaan we dat doen. Na een frisse neus, een lekker kopje koffie met iets lekkers óf een lekkere lunch breng ik je weer naar huis.

Geef een uitje cadeau!

Wat moeten we ons (o)ma / (o)pa toch geven voor de Feestdagen? Dat is een veel gestelde vraag. Toch niet weer een stuk zeep, pantoffels, shampoo…………..

Geef een cadeaubon en informeer naar de dagjes weg bij met Peter op Stap!

Hoe maken ze kaas?

Na het lezen van een weekblad zie ik een artikel over een museum en dierenpark en denk daar zou ik graag een keer naar toe willen, maar………..wie moet ik dat vragen? Jan heeft het te druk met zijn gezin, de buurvrouw heeft net haar autootje weggedaan en mijn man mag geen auto meer rijden.

Lekkere lunch op terras!

Oh wat leuk om weer eens gezellig te gaan lunchen op een terras in het zonnetje. Dat is lang geleden dat we dat gedaan hebben. Vertelde mevrouw tegen haar vriendinnen. We gaan Peter bellen en spreken af dat hij ons ophaalt en gezellig met ons meegaat.

Bootje varen…

Tijdens mijn middagdutje droomde ik van een boottochtje met mijn overleden man over de Maas bij Appeltern. Wat was dat een mooie tijd. Ik zie ons nog op het dek staan en tegen elkaar glimlachen met de lieve woordjes ‘wat hebben we het goed’ Plots word ik wakker van de bel. Ik maak open en daar staat mijn dochter met een verrassing. Ze heeft een middagje weg gepland op een boot. Samen lachen we en kijken elkaar aan. Dromen zijn toch geen bedrog.

Middag vol verrassingen!

Zojuist lees ik een advertentie over een man genaamd Peter die met mensen tochtjes maakt in zijn auto. Goh, denk ik bij mijzelf ‘dat zou ik ook wel willen’! Ik pak de telefoon en bel Peter op. We hebben afgesproken dat we over 2 weekjes een middagje weg gaan. Wat we gaan doen bespreken we nog. Heerlijk wat een mooi vooruitzicht.

Terug naar vroeger!

Heb je ook altijd nog een keer terug willen gaan naar herinneringen van vroeger? Dan gaan we dat herbeleven. We zetten een leuk programma in elkaar en rijden naar je verleden waar we nieuwe herinneringen gaan maken.

Is er iemand jarig?

Is een kleinkind binnenkort jarig óf een ander familielid dan gaan we gezellig het dorp of de stad in om iets te kopen. En als je zin hebt daarna nog een kopje koffie met iets lekker erbij?

Heerlijk uitwaaien…..

Daar heb ik nou zo naar uitgekeken…. Gisteren was het zover. Ik ging met Peter en mijn vriendin naar het strand. Daar had Peter een strandrolstoel gehuurd en we hebben een heerlijke strandwandeling gemaakt. Wat hebben we genoten!


De Prijs.

De prijs is als volgt opgebouwd:
– een uurtarief van € 25 (max. 1/2 pers)
– een uurtarief van € 35 (max. 3/4 pers)
– een km.vergoeding van € 0.25 per km.
– evt. meerkosten (ook voor mij): zoals entreekaartje, lunch, koffie, diner …


Prijsafspraak.

Na overleg over de keuze van het uitje maak ik een totaalprijs. Deze totaalprijs is bindend. Mits de klant ter plaatse nog aanvullende mogelijkheden wil. Maar altijd in overleg. Het uurtarief gaat in op het moment dat we wegrijden bij het woonadres van de klant. Betaling vooraf.


Meer dan 25 km van Beuningen?

Indien de klant meer dan 25 km van Beuningen woont dan gaat de kilometervergoeding in als ik van mijn huis wegrijd.


We maken er samen iets leuks van.